Heb je behoefte aan extra opbergruimte? Of creëer je graag een extra gezellig hoekje in je tuin? Ben je op zoek naar een werk- of hobbyruimte? Dan is een tuinhuisje iets voor jou.

Ruimte
Vaak hebben we net wat meer spullen dan opbergruimte. Schuurtjes of garages worden overvol gepropt, om alles toch maar onder dak te krijgen. Dat lijkt te werken, tot het moment dat je toch iets nodig blijkt te hebben. Het bereiken van de goed opgeborgen spullen lijkt te verworden tot een soort mini-verhuizing, en daar zit je toch niet op te wachten. Een beetje extra ruimte, dat zou het probleem oplossen. Een tuinhuisje is het antwoord op je vragen.

Om te werken
Voor sommige hobby’s heb je een werkplaats of een werkruimte nodig. Bijvoorbeeld, je knutselt graag met hout, je beeldhouwt of je schildert. Of misschien ben je op zoek naar een rustig kantoortje, waar je ongestoord kun administreren of schrijven. Ook hier is een tuinhuisje ideaal.

Om te recreëren
In een wat ruimere tuin biedt een tuinhuisje met een veranda een mooie gelegenheid om een gezellige loungeplek in te richten, een prachtige aanvulling op de tuin. Onder het afdak zit je lekker uit de zon te genieten van het buitenleven. Ook als de temperatuur prima is, maar de regen werkt wat minder mee, dan is het onder zo’n afdakje prima toeven. Een tuinhuisje als gastenverblijf? Ook dat is mogelijk.

Tuinhuisjes
Je hebt al gezien, er zijn tal van toepassingen voor tuinhuisjes te bedenken. Van opbergruimte tot kantoor, van loungeplek tot kinderspeelhuisje. Tuinhuisjes zijn er dan ook in tal van soorten en maten, geschikt voor elke toepassing, voor zelfbouw of kant-en-klare huisjes. Klik hier om te kijken welke soorten tuinhuisjes er zijn.