Uit onderzoek is gebleken dat Nederlandse vrouwen gek zijn op lange mannen. Wat een geluk! Want Nederland heeft de meeste lange mannen van Europa! Maar waarom is een lange man nou aantrekkelijker dan een man van “normale” lengte?

Naast een lange man kun je hoge hakken dragen

Eén van de antwoorden die vrouwen gaven bij de vraag waarom ze een lange man aantrekkelijker vinden, is: Ik kan hoge hakken dragen zonder dat ik boven mijn man uitsteek. Het blijft in Nederland blijkbaar dus toch een taboe dat de vrouw langer is dan de man.

Ik voel me veilig langs hem

“Of een lange man nu sterk is of niet, naast zo’n man voel ik me enorm veilig!” Was het antwoord dat vele vrouwen gaven. Als hij me omhelst kan de hele wereld instorten zonder dat ik dat opmerk. Mijn oor rust op zijn borst waardoor ik zijn hartje hoor kloppen, dit maakt me rustig.

Een lange man is handig

Dit is vooral een praktische rede om te kiezen voor een lange man. Vooral in de supermarkt komt je man dan goed van pas. Wil je boodschappen hebben die op de bovenste plank staan hoef je nu niet op je winkelwagentje te klimmen of de verkoper om hulp te vragen. Jouw lange man pakt moeiteloos de producten van de bovenste schappen!

Lange mannen stralen macht uit

Met onderzoek is aangetoond dat lange mannen meer macht en gezag uitstralen dan de kleinere types. Dit blijkt bijvoorbeeld ook uit de salarissen. Lange mannen krijgen voor het zelfde werk vaak meer betaald dan de kleinere mannen! Ook met wedstrijden in de sportwereld winnen lange mannen meestal de eerste prijs.

Toch  een minpuntje aan een lange man….

Er zijn nog tal van redenen op te noemen waarom lange mannen aantrekkelijker zijn. Toch is er ook een minpuntje… Het is enorm moeilijk om aantrekkelijke kleding voor je lange man te vinden! Er is wel lange kleding te vinden maar vaak is deze dan ook te wijd om het lichaam.  De kleding zit slonzig en flatteert niet mooi om het lichaam van je lange slanke man. Gelukkig is er met name door de komst van de internetwinkels beter te shoppen voor je mooie lange man. Op de website mouwlengte7.com vindt je zeker het perfecte shirt of overhemd voor hem! Je vindt er overhemden met extra lange mouwen en lijf zonder dat het shirt ook extra breed wordt. Neem eens een kijkje!